19-09-2013 11:57:59
Smoke Brines Balkan, Seafish & Ål - Rygelage 350g. til Røgovn
Få det optimale ud af din hjemme-røgning.
Dette produkt blandes op med vand og det ønskede stykke fisk eller kød ligges i lagen typisk i 6 timer eller sågar natten over i køleskab.
I posen er der nok til 5 L. ryge-lage, - dvs. typisk til 5 portioner. Der blandes 70g. Brines med 1 L. vand, som normalt er nok til en hel røg-ovn fuld.
Blandingen består af Havsalt og krydderiblanding, som trækker ind i fisken eller kødet og sørger for, at udtrække vand af produktet. Dette gør, at det færdige produkt bliver mere fast i kødet og får en delikat smag efter røgning.
I denne serie af Smoke-Brines findes flere delikate varianter!
Smoke Brines Rygelage
Model / str.
|
J & F pris
| |
Fried Fish Flavouring Salt (pannering til fisk & snitzler) 350g.
|
39,-
| |
Smoke Brines Balkan - Rygelage 350g.
|
49,-
| |
Smoke Brines Eel (Ål) - Rygelage 350g.
|
49,-
| |
Smoke Brines Seafish (saltvandsfiske) - Rygelage 350g.
|
49,-
| |
mail@jagtogfiskerimagasinet.dk